HomeHomeAccueil
ContactContactContact
IntroductieIntroductionIntroduction
ReferentielijstList of referencesRéférences
GalerieGalerieGallery
BeurzenExhibitionsExposition commerciale
NieuwsNewsNouveautés
ShowcaseShowcaseShowcase
DuwkettingsysteemRigid chain propulsionPropulsion chaine rigide
Mobiele telescopische tribunesMobile telescopic tribunesTribunes telescopique mobile
Mobiele tribunes sportMobile tribunes sportTribunes mobile sport
Mobiele tribunes cultuurMobile tribunes cultureTribunes mobile culture
Telescopische tribunesTelescopic tribunesTribunes telescopique
Telescopische tribunes sportTelescopic tribunes sportTribunes telescopique sport
Telescopische tribunes cultuurTelescopic tribunes cultureTribunes telescopique culture
Outdoor tribunesOutdoor tribunesOutdoor tribunes
VerhuurRentalLouer
Vincotte_EN1090_COS_Oudenaarde
  • Stacks Image 98938

    COS outdoor tribune type TO60

    Link

Verhuur

Wij beschikken over een vloot outdoor tribunes type TO60 en een TO500 die wij voor de verhuur inzetten. Wanneer u een evenement organiseert en daarbij een of meerdere outdoor tribunes nodig heeft dan zijn wij u graag van dienst.

De tribunes worden door ons bij u op locatie gebracht en opgebouwd. Na afloop van het evenement worden de tribunes door onze mensen weer afgebouwd en afgevoerd.

Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verhuur via onze contactpagina of vul het aanvraagformulier TO60 of TO500 in.

Type TO60

De tribunes zijn voorzien van comfortabele ergonomisch gevormde kunststof zitjes en bieden een prettige zitruimte. De achterzijde van de overdekte tribune is afgeschermd met een pvc doek waardoor uw bezoekers beschut zitten tegen wind en regen.

De TO60 is volledig automatisch en hierdoor is de tribune vanaf aankomst op de locatie binnen 15 minuten operationeel. Door de compacte afmetingen is de tribune ook gemakkelijk in oudere binnensteden te manoeuvreren en te plaatsen.

Type TO500

De TO500 bestaat uit 4 elementen, elk met een capaciteit van 125 zitplaatsen. Twee elementen zijn voorzien van een geïntegreerde trap, de andere twee delen zijn volledig volzet met zitjes. Met de vier elementen kan op flexibele wijze 250, 375 en maximaal 500 zitplaatsen gecreëerd worden.

De constructie is opgebouwd uit gegalvaniseerd constructiestaal en voorzien van aluminium vloerpanelen met antislip oppervlak. Het stoeltje is voorzien van een ergonomisch gevormde zitting en een rugleuning. De tribune-elementen zijn aan beide zijkanten en de achterzijde voorzien van hekken.

Afhankelijk van de ondervloer worden de modules geplaatst met behulp van een luchtkussen transportsysteem of een vorkheftruck.