Telescopische tribune GC Merselborre in Sint Pieters Leeuw

St. Pieters Leeuw - Voor de polyvalente zaal in CC De Merselborre in Vlezenbeek hebben wij de nieuwe telescopische tribune met comfortabele stoelen geproduceerd en geleverd. De zaal biedt plaats aan 170 personen. De telescopische tribune wordt aangedreven door het COS duwkettingsysteem.
St. Pieters Leeuw - Voor de polyvalente zaal in CC De Merselborre in Vlezenbeek hebben wij de nieuwe telescopische tribune met comfortabele stoelen geproduceerd en geleverd. De zaal biedt plaats aan 170 personen.

De telescopische tribune wordt aangedreven door het COS duwkettingsysteem.

Het duwkettingsysteem is het hedendaags antwoord op het elektrisch open- en dichtschuiven van telescopische tribunes. Het systeem maakt in tegenstelling tot traditionele trommelmotoren geen gebruik van de weerstand van de vloer en zal altijd perfect open- en dichtschuiven.

De tribune is voorzien van de zeer comfortabel zittende theaterzetel Cosmopolite en aangepast aan de wensen van de gebruiker. Voor extra capaciteit is is een aantal zetels voor de tribune te plaatsen, deze staan per drie op een verrolset.

• Opdrachtgever: Gemeente St.Pieters Leeuw
• Locatie: GC De Merselborre te Vlezenbeek
• Opdracht: Telescopische tribune met duwkettingsysteem, 134 zitplaatsen op tribune + 36 stoelen op verrolsets.
• Stoeltype: Cosmopolite