COS levert mobiele tribunes Wageningen Universiteit - Sports centre De Bongerd

Wageningen - Sports Centre De Bongerd en SWAA Architecten hebben in de nieuwe sportzaal gekozen voor mobiele telescopische tribunes van COS. De tribunes zijn geplaatst op het vaste balkon en bieden een comfortabele zitplaats tijdens de wedstrijden.
Wageningen - Sports centre De Bongerd en SWAA Architecten hebben in de nieuwe sportzaal gekozen voor mobiele telescopische tribunes van COS. De tribunes zijn geplaatst op het vaste balkon en bieden een comfortabele zitplaats tijdens de wedstrijden.

De mobiele telescopische tribunes in 2 versies zijn volledig op maat van De Bongerd ontworpen. De twee versies bieden plaats aan 20 en 24 personen per tribunedeel en zijn koppelbaar te gebruiken. In totaal zijn er 9 tribunedelen met een totale capaciteit van 192 zitplaatsen.

Naast sportactiviteiten wordt de zaal gebruikt als examenhal. Op het vast balkon worden in die periode de tribunes ingeschoven en weggereden zodat er tafels en stoelen gezet kunnen worden.

De mobiele telescopische tribunes zijn een afgeleide van de serie TI58 die standaard in het leverprogramma van COS aanwezig zijn. Door de maatvoering van het balkon is na aanleiding van gesprekken met Wageningen University & Research en SWAA Architecten een nieuw ontwerp gemaakt: de TI20 en 24.

Wageningen University - mobiele telescopische tribunes

Wageningen - mobiele telescopische tribunes COS

Projectgegevens:
Project: Wageningen University & Research - Sports centre De Bongerd (www.wur.nl/nl/sports-centre-de-bongerd)
Opdrachtgever: Wageningen University & Research
Projectarchitect: SWAA Architecten (www.swaa.nl)
9 mobiele telescopische tribunes, capaciteit 192 zitplaatsen
Stoeltype: G3