Stedelijke sporthal Durmehal Lokeren

Lokeren - De opdracht voor de nieuwe telescopische tribunes in de Stedelijke Sporthal is gegund aan Janssen Fritsen nv. De bestaande tribunes zijn manueel bediend en waren dringend aan vervanging toe. Sportdienst Lokeren koos met de gunning voor het innovatieve duwkettingsysteem van COS om de tribunes open en dicht te schuiven.
Lokeren - De opdracht voor de nieuwe telescopische tribunes in de Stedelijke Sporthal is gegund aan Janssen Fritsen nv. De bestaande tribunes zijn manueel bediend en waren dringend aan vervanging toe. Sportdienst Lokeren koos met de gunning voor het innovatieve duwkettingsysteem van COS om de tribunes open en dicht te schuiven. COS nv werkt op het gebied van totaalprojecten voor sportgebouwen samen met vaste partner Janssen Fritsen nv.

De 3 telescopische tribunes worden allen aangedreven door het duwkettingsysteem waardoor op geen enkel moment de weerstand van de vloer wordt gebruikt. Voor gebruik van het hoofdveld kunnen de tribunes ook deels worden gebruikt met een toegang vanaf de gaanderij. De voorzijde van de tribunes wordt dan voorzien van leuningen.

De oplevering van de tribunes staat gepland voor de eerste week van 2017.

Lokeren 1